ONZE projecten

Vernieuwde concepten ontstaan uit bijzondere samenwerkingen. Wij zijn hartstikke trots dat ONZE helden de kans kregen om samen te werken met een prachtig merk als Batavus.

ONZE partners
Batavus + Blooey + Stichting Stunt + Wij3.0 + Blickfanger
 

ONZE vlag is een symbool voor een duurzame toekomst en een sociale, multiculturele samenleving.

ONZE partners
Blooey + Rotterdam Inclusief + Joline Jolink + Het Goed en Opnieuw & Co + NoorderwindThe SwapshopBoer GroupHouse of Happiness New Life VintageBye Waste Stichting Stunt + Life Sized

Van resthout naar circulaire LAT tafel tijdens co-creatie project met de Haagse Rondmakers.

ONZE partners
Blooey + Gemeente Den Haag + Kringloop Den Haag + Schroeder + Made in Moerwijk + Repair Café Den Haag

TAS heeft een pure herkenbare vorm met een super slim ontwerp waarvoor maar één hengsel nodig is. Ontworpen door Remko Verhaagen (Blooey) ism VanBerlo en gemaakt van oude Dutch Design Week banners en autogordels.

ONZE partners 
Blooey + Rotterdam Inclusief + Stunt + VanBerlo + DDW

BLOKJE is een kerstkaarten/foto/menu-houder gemaakt van ingezamelde Rotterdamse kerstbomen waarmee je circulariteit letterlijk op tafel zet. Winnaar van de 'Kerstbomen Challenge' van de gemeente Rotterdam en provincie Zuid-Holland.

ONZE partners
Blooey + Stunt + Rotterdam + Provincie Zuid-Holland

SLEETJE is gemaakt van het hout van dé grootste kerstboom van Rotterdam, die van voor het Stadhuis. Ontworpen door Remko Verhaagen (Blooey) en handgemaakt in Rotterdam door de sociale werkplaats van BouwAkademie.

ONZE partners
Blooey + BouwAkademie + Buurman + Rotterdam

BALK kan aan de muur worden bevestigd als (nacht)lampje én is tegelijkertijd een mini tentoonstellingsruimte voor persoonlijke schatten. Ontworpen door Remko Verhaagen (Blooey) en handgemaakt in Utrecht door re-integratie metaalwerkplaats WIJ3.0 van gerecycled aluminium van oude bewegwijzeringsborden van de provincie.

ONZE partners
Blooey + Wij3.0 + Provincie Zuid-Holland

De pure eenvoud van KRUKJE wordt extra bijzonder door de natuurlijke 'imperfecties' van het materiaal en het leerproces van de makers. Zo ontstaat een stijlvol interieur icoon dat je kan gebruiken als kruk, bijzettafeltje of nachtkastje. Ontworpen door Remko Verhaagen en gemaakt van hergebruikt eikenhout en zaagresten uit de werkplaats van het Leger des Heils.

ONZE partners
Blooey + Leger des Heils + Buurman

SPATEL is een stijlvolle spatelset voor designliefhebbers. Mooi om mee te koken en mee te serveren. Ontworpen door Remko Verhaagen en gemaakt door sociale werkplaat Stunt van Rotterdams Stadshout.

ONZE partners
Blooey + Stunt + Buurman

Heb jij een restmateriaal waar we samen iets moois van kunnen maken en zou je als opdrachtgever willen helpen met ONZE dromen? Dat kan!

ONZE partners
Afhankelijk van het restmateriaal.