ONZE projecten

Heb jij een restmateriaal waar we samen iets moois van kunnen maken en zou je als opdrachtgever willen helpen met ONZE dromen? Dat kan!

ONZE partners
Afhankelijk van het restmateriaal.

SLEETJE is gemaakt van het hout van dé grootste kerstboom van Rotterdam, die van voor het Stadhuis. Ontworpen door Remko Verhaagen (Blooey) en handgemaakt in Rotterdam door de sociale werkplaats van BouwAkademie.

ONZE partners
Blooey + BouwAkademie + Buurman

BALK kan aan de muur worden bevestigd als (nacht)lampje én is tegelijkertijd een mini tentoonstellingsruimte voor persoonlijke schatten. Ontworpen door Remko Verhaagen (Blooey) en handgemaakt in Utrecht door re-integratie metaalwerkplaats WIJ3.0 van gerecycled aluminium van oude bewegwijzeringsborden van de provincie.

ONZE partners
Blooey + Wij3.0 + Provincie Zuid-Holland

De pure eenvoud van KRUKJE wordt extra bijzonder door de natuurlijke 'imperfecties' van het materiaal en het leerproces van de makers. Zo ontstaat een stijlvol interieur icoon dat je kan gebruiken als kruk, bijzettafeltje of nachtkastje. Ontworpen door Remko Verhaagen en gemaakt van hergebruikt eikenhout en zaagresten uit de werkplaats van het Leger des Heils.

ONZE partners
Blooey + Leger des Heils + Buurman

SPATEL is een stijlvolle spatelset voor designliefhebbers. Mooi om mee te koken en mee te serveren. Ontworpen door Remko Verhaagen en gemaakt door sociale werkplaat Stunt van Rotterdams Stadshout.

ONZE partners
Blooey + Stunt + Buurman