ONZE x Wij3.0

BALK kan aan de muur worden bevestigd als (nacht)lampje én is tegelijkertijd een mini tentoonstellingsruimte voor persoonlijke schatten.

ONZE partners
Blooey + Wij3.0 + Provincie Zuid-Holland

Koop BALK en steun ONZE dromen

 

 

Design
BALK is handgemaakt van 100% gerecycled aluminium waardoor de lamp een prachtig 'wabi-sabi'-achtige textuur heeft. Deze mooie imperfectie wordt benadrukt door de afwerking waaraan met trots de initialen van de maker worden toegevoegd. BALK kan aan de muur worden bevestigd als (nacht)lampje én is tegelijkertijd een mini tentoonstellingsruimte voor persoonlijke schatten. Ontworpen door Remko Verhaagen (Blooey).

 

Duurzaam
Gemaakt van gerecycled aluminium van oude bewegwijzeringsborden van de Provincie Zuid-Holland. BALK is een circulair concept waarbij het aluminium en de elektrische componenten eenvoudig kunnen worden gedemonteerd om te worden hergebruikt of gerepareerd.

 

Sociaal
Handgemaakt in Utrecht door re-integratie metaalwerkplaats WIJ3.0 waar mensen die een beetje pech hebben gehad in het leven worden opgeleid tot ambachtsmannen/vrouwen. Minimaal 50% van de opbrengst van ONZE collectie gaat naar de makers en materialen.