ONZE visie / een sociaal gilde voor circulair design

ONZE fabriek is een plek waar afval design wordt. Waar niemand perfect, maar iedereen bijzonder is. Waar we van elkaar leren door gewoon te doen. Waar succes niet alleen een mooi resultaat, maar ook een fijne ervaring en een goed verhaal is.

ONZE methode

ONZE missie / samen maken we de wereld nog mooier

We maken allemaal deel uit van de wereld. En wat we doen – zowel goed als slecht – heeft direct invloed op de mensen en natuur om ons heen. Daarom is elk project een kans om het beter te doen. Wij geloven daarnaast dat alles en iedereen een eigen talent heeft. Het doel van ONZE stichting is samen met ONZE helden, partners en klanten - vanuit ieders talent en (draag)kracht - de wereld nog (een beetje) mooier te maken door middel van design, circulariteit en inclusiviteit.

ONZE projecten

ONZE strategie / laten zien hoe mooi het kan zijn!

Wij hebben impact op de wereld, maar de omgeving waarin we leven en werken beïnvloedt ons denken en doen ook. Daarom geven we graag het goede voorbeeld om te laten zien hoe mooi een duurzame wereld kan zijn. We gebruiken de schoonheid van design - en daarmee haar tastbare aantrekkingskracht, creativiteit en waarde - om andere mensen en organisaties te inspireren en te helpen om ook goed te doen vanuit hun eigen mogelijkheden.

ONZE collectie