ONZE x Stunt

SPATEL is een stijlvolle spatelset voor designliefhebbers. Mooi om mee te koken en mee te serveren.

ONZE partners
Blooey + Stunt + Buurman

Koop SPATEL en steun ONZE dromen

 

 

Design
SPATEL is een stijlvolle kook-set voor de designliefhebbers. Het pure ontwerp nodigt je uit om met aandacht te koken, bakken en serveren. Zo nemen we de tijd om het samenzijn met vrienden en familie rond een mooi gedekte tafel nog meer te waarderen. Ontworpen door Remko Verhaagen (Blooey) geïnspireerd door Michiel Verhaar.

 

Duurzaam
Gemaakt van Rotterdams 'stadshout' dat door de gemeente wordt verwijderd als bomen omvallen of ziek worden. ONZE partner Buurman zorgt ervoor dat dit bijzondere hout met een verhaal niet versnipperd of verbrand wordt, maar een tweede leven krijgt. Omdat SPATEL met de hand wordt gemaakt, is elke set uniek en kunnen er verschillen in afwerking en kleur voorkomen. 

 

Sociaal
Gemaakt in Delft door de sociale houtwerkplaats van Stichting Stunt waar iedereen de kans krijgt om zijn eigen waarde te vinden en ontwikkelen. Door samen te werken geven we mensen de kans om vanuit hun talent en draagkracht mooie producten te maken. Minimaal 50% van de opbrengst van ONZE collectie gaat naar de makers en materialen.